Rólunk

A SINESIS egy összetett elméleti, vezetési és fejlesztési tapasztalattal rendelkező tanácsadó közösség. Tagjaink tudása, tapasztalata és felkészültsége átfedi és kiegészíti egymást. Csapatunkat kültagokkal is bővítjük, így az egyedibb vagy rendkívüli tanácsadói feladatokat is meg tudjuk oldani.

Munkánk középpontjában a vállalati eredményesség növelése, az üzletfejlesztés, a stratégiai és napi vezetői munka fejlesztése áll.

A SINESIS találékony és sokoldalú. Szívesen lépünk mások által még járatlan utakra, fejlesztünk új tanácsadói eszközöket, így nehezen megközelíthető részterületek problémáival is meg tudunk küzdeni.Többünknek multidiszciplináris tudományos fokozata van, és örömét leli abban, hogy mindig újabb, sokszor adott cégre vagy problémára szabott tanácsadói eszközöket hozzon létre. Mások a vezetői vagy tárgyalási tréningek életszerű megjelenítésének állandó tökéletesítésén dolgoznak. 

A SINESIS konzultációs pont. Ha úgy érzi, hogy szervezetében előrelépést, tartalékokat, növekedési lehetőséget keres, de még nem látja át, hogy mit is tegyen pontosan, a SINESIS segít megfoghatóbbá tenni a fő kérdéseket. Feladatunknak tartjuk, hogy fejlődni vágyó vállalkozásoknak időt és segítséget adjunk helyzetük tisztázásához, a vezetés feladatainak újragondolásához. A helyzetelemzéshez sokoldalú, a legidőszerűbb, a nemzetközi tudományban elfogadott megközelítésekre épülő szervezet-diagnosztikai eszközöket használunk. 

A SINESIS találkozási pont. Munka, üzlet, szakmai és pénzügyi eredményesség egyaránt személyes kapcsolatokon alapul. Közösségünk tagjai szerteágazó tanácsadói kapcsolatokat ápolnak. Megbízók, tanácsadók, vevők és üzleti partnerek találkozásaiból táplálkozunk és jutunk előre. Szeretnénk, ha minden emberi kapcsolat, amelynek részesei lehetünk, a benne résztvevők fejlődését, boldogulását, életörömét táplálná.


Szakértőink